Cu chef de glumă

Careu
Cu chef de glumă
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Pregătite de distracție la început de aprilie. 2) Ca formă, ceva e...lipsă! – Hoțul... de pantofi. 3) Apar în față în situații amuzante – Cer în scris! 4) Creații ieșite din sfera textilelor. 5) A intra în rândul participanților pasivi – Direcția celei drepte. 6) Deschide poarta! – O piesă într-un ansamblu vital. 7) Sistem pentru doi – Se prinde greu. 8) Ținta unei arătări de la palat! – O poveste de la miazănoapte... care arată ca o glumă. 9) Pierdere suferită la scenă deschisă – Ieșit în față, ne trage în piept. 10) O soluție pentru a face totul – Linie ierarhică sub arme.

      VERTICAL: 1) Schimb de farsă – O glumă... de pescari. 2) Plasă luată de cei ce se țin de bancuri – Tot o șmecherie. 3) Dispute finalizate cu titluri. 4) Componentă obligatorie pentru o deschidere – Cuprins de frig în primăvară! 5) Aproape de scrânteală. 6) Formă de încheiere la unele cursuri – Repriză dramatică urmată de o tragere sau o cădere. 7) Aria unei scurte poezii – Rezultatul ilar al combinării unor situații de film. 8) Cuier la firmă! – Suflet mare... în distrugere (pl.). 9) Privitul la televizor (pl.) – Carte de succes. 10) Locuri în inimă – Ținută de frați.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu