Cherchez la femme

Careu
Cherchez la femme
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Flori de curte închinate doamnelor. 2) Mijlocii la trup! – Văzut într-o ipostază lipsită de încordare. 3) Un parfum... de-ți vine s-o mănânci – Începutul unei aventuri! 4) Ridicate ca să se facă auzite – Luați de badea pe picioare. 5) Strălucirea moldovencelor de altădată – Face ochi dulci. 6) Fata din port – Fata de la final! 7) Una pusă pe jar. 8) Ornament de blană pentru un gât feminin – Cuvântul după care poți fi acuzat de conformism. 9) Femei care țin mult la însușirile lor – O stea ca-n filme. 10) Ocazie de lansare pentru domnișoarele de ieri – Dansatoare de poveste ce iau mințile bărbaților.

      VERTICAL: 1) O femeie cu cel puțin două vieți – Abuz fără niciun folos! 2) Fata dintre noapte și zi – Prima doamnă. 3) Ascunse în tocă! – De naștere e loc întotdeauna. 4) Închinător la farmece feminine. 5) Haină de sezon peticită cu ghiocei – Căi înflorite pentru perechi de porumbei. 6) Pește prins de tsunami! – A se ocupa de copii. 7) Ascunsă de femei – Slabă la față! 8) Născută între cei ce tind la aceeași femeie. 9) Floare de mină! – Femeia ce-ți dă numele. 10) Forța femeii asupra bărbaților – Arma celui responsabil de iubire (mit.).

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu