Cu adresă

Careu
Cu adresă
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Ținta expediției. 2) Calea neabătută. 3) Vehicul de șapte stele - Noțiune de rău gust. 4) E doar o urmă a legăturii dintre mamă și pui - Spate în spate! 5) Carie la molari! - Deosebit de mare - Notă de îndreptare. 6) Verb de agățat - A ține în suflet. 7) Ochiul înălțimilor - Eliberat de sarcină. 8) Cotă medie! - A scoate din datorii. 9) Se țin de învârteli la electromotoare - Intrate-n horă! 10) Un stânjen de grădină - A prinde un pui de somn.

      VERTICAL: 1) Fac frumos în casa oamenilor. 2) Controlor de trecere. 3) Un vecin pentru bănățeni - Puse în ciur! - Cutie de plastic! 4) Pecete! - Rezultatul unor acorduri la nivel de stat - O mâncare... care se dă la primejdie. 5) Femeie de roman. 6) Remarcat în absență - Cercul sfinților. 7) Are rodnicie în gol - Tare de cap. 8) O slăbiciune pentru pescuit - A da semne de lumină. 9) Stau în față! - O vorbă de interzis - Cartea de la popă! 10) Haine obișnuite - Puși pe picioare la țară.

      DICȚIONAR: TĂU.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu