Cu alte cuvinte

Careu
Cu alte cuvinte
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Spuneau povești cu cântec la CURTEA VECHE. 2) Păcat de focul părinților – Fel de fel. 3) Sentiment cu DOINA – Unsoare ilegală. 4) O mișcare decisivă ca să intri-n defensivă – Deschise la culoare. 5) Săgeți înaripate lansate la vânătoare – Încape în mape! 6) Cuib de ibovnici! – Vârful bradului de la intrarea în Brașov! – Pentru o mamă e dovada vie că fiul ei nu știe să aleagă. 7) Fragment dintr-o simfonie lacustră – Efort fără niciun bănuț! – Acțiune ce premerge unei primiri. 8) Se înfige de-l prind cârceii – Indicat de departe. 9) Unul care nu are niciodată timp. 10) Surprinși în mișcare.

      VERTICAL: 1) Se țin de gât cu chipuri dragi. 2) Amor la greci – Doar atât... pentru calificarea unui sportiv. 3) Nu-i scos din fire – Tobă de carte. 4) Debut ezitant pentru trapeziști! – Partea de jos a pavilionului, unde se țin podoabe – Nivel de trai. 5) Reacție într-un suflet – Merge înaintea perechilor la intrarea în biserică! 6) Esență de ceai – Dorul melodios al unui suflet lusitan. 7) Schimbă porția – Mare galbenă vălurind sub soarele verii. 8) Are exact valoarea altuia – O vreme de basm. 9) Cale de intrare în legendă! – Lovită de ratare – Șmecherul de la hotel! 10) Oameni la capătul activității.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu