Cu viitorul în față

Careu
Cu viitorul în față
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Sentiment de viitor. 2) Gol în esență... prin pădure – Încheiere în cruce. 3) Oferit cu o cerere de mână – Prelungiri nervoase. 4) Un om de viitor... în visele lui. 5) Carie la molari! – Pus la zid să ne dea bani (abr.). 6) Când o afli nu mai e – Bătută în parc. 7) Stau în cort! – Roată la drum. 8) Domeniul celor ce țin cu STEAUA. 9) Altfel de șanț – Unitate de masă. 10) Rece la inimă! – Fixat pe mijloc.

      VERTICAL: 1) Femeie intrată în uitare. 2) Izvoarele durerii – Datul la gioale. 3) Păcat de focul părinților (pl.) – Târgul în care nu mai e nicio măsură! 4) A face obligatoriu – Spus la o ciocnire pașnică urmată de o dare peste cap. 5) Sunt din Moldova – Ce spuneau zeii despre viitorul oamenilor (pl.). 6) Ascunși de ele – Ars... de pământ... se suie pe casă. 7) Prețul organizării societății omenești – Vorbă din salon purtată la distanță! 8) Tipul care depășește normele – Asigurarea unor acțiuni. 9) Curs de limba germană – Sfârc de cauciuc pe CALEA LACTEE. 10) Probleme pentru curiozitatea noastră – Primul punct pe ordinea de zi.

      DICȚIONAR: ATM.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu