Desprinderi

Careu
Desprinderi
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Finalul nefericit al unei povești de dragoste (pl.). 2) Povestea lumii – Se țin după femei. 3) Culoare de trecere – Un exemplu că bătaia prinde bine. 4) Primele ocazii! – Părinți la operă. 5) Intră în sculptură – Începe aventura! 6) Încornoratul care vede roșu – A se prinde în anexă. 7) Departe de mare (pl.) – La timp! 8) Elixirul viilor – Vorbă în dorul lelii. 9) Se țin de scene – Nu admite îndoieli. 10) Produs de gazetărie – Face copii la serviciu.

      VERTICAL: 1) Procesul care încheie unirea – Executat... din priviri. 2) Rezultatul care te obligă să mai încerci – Oameni de aproape. 3) Abordarea celor plini de zel. 4) De la un mal la altul – Arma lui Cupidon – Deși a intrat în horă, prezintă dubii! 5) Arie de răspândire – Repetiția de la începutul iernii! 6) Cuprins de frig! – Cântec de leagăn – Ușor. 7) Formă de atracție. 8) Cuprins de un fior! – Participant neoficial la viața de cuplu. 9) Datul înapoi – Haină albă de iarnă. 10) Mândrele din port – Tras de siguranță – Trai!

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu