Figuri

Careu
Figuri
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Oameni care dau cuvântul în consiliu. 2) Feluri din meniul consumatorilor de mondenități. 3) Personaje de roman – Pus pe tors la țară. 4) A face legături trainice în construcții – Ingrediente în cocă! 5) Bătută la timp – Plecată repede la luptă. 6) Sărutul focului – Trage la Polul Nord. 7) A intra în posesie – Ieșit de la chef. 8) Puse în pipă! – A trezi amintirile. 9) Cap de afiș – Așa-i... că n-are (?). 10) Tip de curaj – Spate în spate!

      VERTICAL: 1) Autoritate pe domeniu. 2) Schimb de caracter (pl.) – Prezentate pe fragmente. 3) A trage o învățătură – Acum, la amiază! 4) O acțiune pe muchie de cuțit – Timpul afectat geologiei (pl.). 5) Singur în Lună! – De obicei e prost. 6) Pus în vedere într-o clipă (pop.) – Schiță artistică. 7) Vechi negustor la second-hand – Un om pe cale de schimbare. 8) Semn că există alternative – Esența Canadei. 9) Lovitură după lovitură – În față la teatru! 10) Mândrele din port – Creații care iau note bune.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu