Pe față

Careu
Pe față
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Față de masă – O față... familiară. 2) Față (fig.) – Fețe. 3) Construcții rase de pe fața pământului – Uriaș la față! 4) Schimb la sol. 5) Încheie o solicitare față de divinitate – Scurtă arătare la față (pop.). 6) A se pune în loc – Învelitoare de odaie. 7) Punctul din care se arată soarele la față – O măsură luată din timp – Cap de pisică! 8) Lăsat fără suflare – Marele gol. 9) Raze pe față – În față la cărți – Dă culoarea ochilor. 10) Micii șmecheri – Case regale.

      VERTICAL: 1) Pădurea din față – Moneda uniunii noastre. 2) Rege de fabulă – Unul cu fața acoperită. 3) Ies în față la prima ocazie. 4) Chemare la cel mai mare, așa cum se zice prin popor – Sare în față! 5) Stătea pe capul turcului – Zona din față! – Face față sportului! 6) A treia treaptă de sub sol – Coroana papilor. 7) Șoaptă între porumbei – Pus în valoare de încurcături. 8) Formă de plată (masc.) – Tiraj mediu! 9) Repere curriculare! – Marcat de povara unui destin nemilos. 10) Tot niște bazaconii – Înaintea serii!

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu