Pe pofta inimii

Careu
Pe pofta inimii
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Poftă mare la mâncare. 2) Are poftă de ajutor – Unu pus între două necunoscute! 3) Ținută în rezervă. 4) Prins de cârcei – În orice chip! – Stau la rece și fac un strop de economie! 5) Cap de linie! – Cea mai mare parte din noi – E unul care nu s-a dus. 6) Tovarășul lui COLEA – Nu înseamnă mare lucru la masă. 7) Prinsă cu o abatere la atenție. 8) Prieten din interes – Ziua în care-ți pui pofta-n cui. 9) S-a întors lotul! – Începutul oricărei aventuri! – Unitate de memorie. 10) Lunga timpului cărare.

      VERTICAL: 1) Poftă de viață. 2) Legat de lumea viselor – Echipa flotei! 3) Clopoțel poetic – Primii pași în dragoste. 4) O femeie de aproape – Servește la piață! 5) Pește... ținut la secret – E cam tânăr băiatul... ca să spunem așa. 6) Realizatorul unei uniuni divine între minte și inimă – Vineri, de dimineață! 7) Capătul țigării! – Bătută la timp. 8) Linia simetriei – Dragoste întoarsă pe dos. 9) Negrul după care se învârte planeta – Văzut după ce a ajuns sus. 10) Transformatoare practice pentru ideile altora.

      DICȚIONAR: XIX, BIT.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu