Planuri

Careu
Planuri
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Planificare. 2) Supus părerilor de rău. 3) Variantă a MIORIȚEI – Salutare de la Roma. 4) Cei ce ne vor binele – Simbolul locului doi. 5) Plan de proiecție – Reversul atracției. 6) Rezultatul concentrării (pl.). 7) Tăiată la capete! – A se întoarce la glia străbună – Trecut la cele comune. 8) Nu mai e același – Cauza unor afecțiuni cardiace. 9) Gaz de lampă – Mașină de tocat... vorbitoare. 10) Ținută în rezervă.

      VERTICAL: 1) Tip de pionierat la realizarea planului. 2) Preț mediu! – Nuc găunos! – Bătute în parc. 3) Câmpul muncii (pl.) – Un nume ca la carte. 4) Față de neplăceri... – Urme de bani! 5) Variantă de rezervă (pl.). 6) Intrare în defensivă – Oameni cu capul plecat. 7) Botul mașinii! – Acesta din listă! – Toiagul unui șugubăț! 8) Postav la cabană! – Plecată dinăuntru. 9) Candidații între ei (sing.) – Piedică în calea exceselor. 10) Notă de bună purtare.

      DICȚIONAR: AVE, ABA.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu