Povești

Careu
Povești
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Fapte de poveste. 2) E cât se poate de firesc – Zece... la sută. 3) Marea familie de altădată – Oneste! – Gel din Anglia! 4) Pocnește în deschidere. 5) Niște păgâni ridicați în slavă – Destinația răului. 6) Un tip care se ține de cuvânt – Invitație în România! 7) În zare, la mare! – Motivul pentru care învață ursul să joace – Pe scurt, tot ce nu s-a spus. 8) Moșul care închide ochii – Decorul aventurilor de altădată. 9) E cu timpul la pământ – Dau ușor din cap (fem.). 10) Proaspete cunoștințe – O poveste de demult.

      VERTICAL: 1) Firul poveștii – Mediu istoric. 2) Umbră la soare – Motiv de suferință. 3) Tip de joc incorect – Iese în față și trage în piept. 4) Haine la pachet. 5) Sfârșit de dramă! – O măsură în mare – Mândrele din port. 6) Esența eminesciană nepereche – Înflorește în priviri. 7) Victima încrederii – Trase de urechi. 8) Acum!... până la prânz – Coperte de nuvelă! – Cerul poeților. 9) Capacitatea de a nu sta la îndoială. 10) Dansatoare ce iau mințile bărbaților – Ieșire... din criză.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu