Rătăcit printre cuvinte

Careu
Rătăcit printre cuvinte
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Lucrare de control. 2) Ia tot ce-i bun din societate – Cercul celor intrați la proba de perechi. 3) Un om cu carte – Indicatorul unei poziții superioare. 4) Luate din timp! – O degradare de te iau fiorii. 5) Orizontala în raport cu verticala – Stație pe calea undelor. 6) Fata din Banat! – Pus pe tors la țară. 7) Centru de atac! – Aprinderea care duce la explozie. 8) Aflat la capătul unei indicații – Materialul... din port. 9) Exprimare la nivel înalt – Cuvânt la care ne confruntăm cu interdicții. 10) Un cuvânt privit cu îndârjire – Unicate în expoziție!

      VERTICAL: 1) Aproape de loc. 2) Ieșiri ca la competiție. 3) Ținut în slujbă – Început de vacanță! – Bază nautică. 4) Scurtă expunere – Intrare în apărare. 5) Scenariu divin pentru rolul vieții. 6) Miez de rocă! – Ochi viclean. 7) Arie păsărească – Tub gol! 8) Vremea revoluției – Trecerea regelui peste turn. 9) Punct de raport pentru situația din teren – Oameni avuți. 10) Colectiv feminin – Dus la vreme.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu