Scene

Careu
Scene
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Ajunge greu la mulțumire. 2) Marea performanță (pl.). 3) Un eșec pe jumătate! – Centrul naosului! – Oameni de casă. 4) Vedere personală – Nu admite replică. 5) O întrebare personală – Adunat la matcă. 6) A se simți rău – Un personaj... gen gorilă. 7) Suporterul nostru – Local popular. 8) Intrare în apărare – Abis! 9) Ridate! – Practică obișnuită în situații de necesitate – Veche formă de credință. 10) Una care absolvă ușor.

      VERTICAL: 1) Umplu mintea. 2) Schimb de aer. 3) Stau la rece! – Centru de circulație. 4) Dispoziții de schimbare – Înalt în concert. 5) Cei mai buni dintre noi – Țepene! – Ochi de lanț. 6) Margini de năvod! – Îndreptare la citire (sing.). 7) Muniție pentru trăgător – Dar din port! – Când se pune viața înainte. 8) A trage săgeți verbale – A face un schimb de posesie. 9) Neamuri cu MIOARA și MIA (dim.) – Un impostor notoriu aplaudat la scenă deschisă. 10) Creierul munților (pl.) – Intrare în legendă!

      DICȚIONAR: BIO.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu