Subiect de conversație

Careu
Subiect de conversație
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Oferite în scopul unei bune înțelegeri. 2) Acțiuni izvorâte dintr-o lipsă de judecată – Mecanici! 3) Albul servit de galbeni – Înțeles fără cuvinte. 4) Intră cu blocaj în articulație – Prinse cu spatele. 5) Mixare! – Bătaie pentru muzicanți – Aripa din stânga! 6) Avansate pe drumul spre înălțimi. 7) Nici mie, nici lui – Pare! – Povestea unei minți adormite. 8) Pildă de slăbiciune – A intra la cuțit. 9) Un om de neînțeles într-o expresie populară – Ăsta n-are niciun amestec. 10) Capabil să provoace mișcare.

      VERTICAL: 1) Mare și proastă. 2) Aparat de reproducere – În mijlocul lumii! 3) Judecat ca valoare, este achitat – Stilul revenirii la modă. 4) Bilețele trase de pretendenții la favorurile Fortunei – Documentul pe care se joacă. 5) Miros de izmă! – Tip de conducere. 6) Un act care cheamă la judecată – Primele porniri! 7) Arătată la distanță – Mic și fără conținut! – Arma afaceriștilor dornici de îmbogățire rapidă. 8) Treci prin spate! – Asta nu scapă nimic. 9) Lucrări de semănat. 10) Demn de atenția noastră.

      
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu