Tot așa

Careu
Tot așa
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Ținute la cap. 2) Păcat de focul părinților – Piedică în calea destrămării. 3) Respectat la slujbă – Fructul care ne stă în gât – Mic semn de curiozitate. 4) Termen de comparație – Tip de rezervă. 5) Atacuri la nivel înalt. 6) Cunună la Sfântul Scaun – Angajat cu slujba la profet. 7) Scoasă din fire... pentru chei. 8) Practica unora care merg drept la țintă – Nivel pe scoarță – Singur pe Lună! 9) Aproape de cerc – Colivie pentru păsări de pradă. 10) Stau în frig! – Ieșire din criză.

      VERTICAL: 1) Tip de avangardă care dă de știință. 2) Antiteza piticilor (pl.) – A face o expunere. 3) Ce rămâne după înlăturarea brutelor – Încornorată la o probă de gimnastică. 4) Locul vrăjitorului în poză! – Puternic la singular, niște slăbiciuni la plural – Găsite în plic! 5) Mult aduce (fem., pl.). 6) Nevoie de curaj – Deosebit de frumos. 7) Trecere la nivel înalt. 8) Ascunse-n mantii! – O tipă tare la carte – Erori fără alternativă! 9) Gest necugetat – Strălucește în oraș! – Deschise la culoare. 10) Din întâmplare sunt deosebite.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu