Vise înaripate

Careu
Vise înaripate
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Pasăre de reproducere – Bâtlan fără aripi! 2) Păsări de... legiune – Comandă de dreapta pentru cei ce trag la jug. 3) Scaun de poveste – Cap de călifar! – Tratat... cum se cuvine. 4) Stare de război. 5) Nu-i a bună – A scoate din minți. 6) Comune la pițigoi și pitulice! – Femeie care se dă în spectacol. 7) E tot o nenorocire – Luat la bătaie prin bucătărie. 8) A naște... artistic – Trei la Roma. 9) Plătiți de iranieni – A se împiedica de rușine. 10) Greu de mișcat (pl.) – Lac asanat!

      VERTICAL: 1) Forme de zbor – Refren de vară în bătaia crivățului! 2) Ridicate în gospodărie. 3) Cap și coadă de păstrăv! – Aripi de mierlă! – Dat de-adevăratelea. 4) De loc apropiat – Încet cu mișcarea. 5) Susținătoarele unui spectacol de canto – Floare de crin! 6) Debut aerian! – Bază de rafinărie. 7) A umbla cu ascunzișuri – Esență de vișin! 8) Vechiul registru. 9) Înghițitoare de săbii – Spate în spate! – Văzute în film! 10) Dat într-o parte.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu