Daruri

Careu
Daruri
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Ne aduce daruri la început de decembrie (2 cuv.). 2) Primele la alfabet – Intrat în apele somnului. 3) Darul naturii – Mare perioadă de timp – Miez de nucă! 4) Asta stârnește râsul – Nu se vede la tot pasul. 5) Lipsită de valoare – Ușor. 6) Local popular – A stârni uimire. 7) Cadru trecut de căpitănie – Plecat la cursuri. 8) Începe odihna! – Indicator de proveniență – Întreg (reg.). 9) Fata mamei – Vremea poveștilor. 10) Cel mai frumos sentiment – Pus în balanță.

      VERTICAL: 1) Oameni care dau bine. 2) Contribuție la un dar general – Dar. 3) Daruri vechi – Curbe de arbori! 4) Însoțește o dare – Mijlocul grupului! – Camera comunelor (pl.). 5) Marile speranțe. 6) Grup vocal – În sală! – Omul cu arca. 7) Program – Eu și ea! 8) Calme! – Dezmierdat. 9) A provoca zăpăceală – Îndemn la uitare. 10) Prescurtarea celor ce nu s-au mai spus – Vine cu darul pentru miri.

      DICȚIONAR: TĂT.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu