Mozaic sentimental

Careu
Mozaic sentimental
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Arme de cucerire din arsenalul cavalerilor. 2) A provoca o mișcare. 3) Legume de la care s-a șters ce era de șters! – Pus sub pază spre binele lui. 4) Sărbătorită la chemare. 5) Limită constructivă – Ieșiți din neutralitatea atomică. 6) Firicel de floare albastră – Fel de fel – Nebun după tine! 7) Pe scurt, spune tot ce-ar mai fi de spus – Trecută... prin șanțuri. 8) Întinderi... muzicale – În capul uliței! 9) Vehicul folosit numai la dus – Deschide fereastra! – Brațe lipsite de fibre! 10) Întoarcerea bunicilor spre copilărie.

      VERTICAL: 1) Teama de coarne – Depeșe! 2) Făgăduiala răului. 3) Lovește fără veste! – Scurtat odinioară, a ajuns la modă! – E pur și simplu un simbol. 4) Baza materiei – Local plin de vicii! 5) Un loc ce nu s-a văzut. 6) Sucit din fire – Nițel cam lipsit de scop! – Figură fără gură! 7) Câini de vânătoare – Protagonist sub semnul îndoielii. 8) Ieșit de la judecată. 9) Scăpat cu greutate – E beat după ce-a plecat ea! 10) Primul chemat la ordine – Datele unui închipuit.

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu