În singurătate

Careu
În singurătate
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Singurătate. 2) Singurătate – Ia-le din loc! 3) Altfel de fire. 4) Opus atacurilor. 5) Luat de umeri cu căldură – Clasă de viață. 6) Intrare în triaj! – Ușor la pescuit – Primele la cină! 7) Ecoul unor creații poetice – Vorbe de dor (sing.). 8) Singur pe lume – O slăbiciune pentru pescuit. 9) Ceai de import – A iubi cu religiozitate. 10) Vremea așteptărilor – Urmat la slujbă.

      VERTICAL: 1) Retras cu credință în singurătate. 2) Prinse în poză! – Aflați la originea unei vieți. 3) Deschis în cinstea noastră – Mici din carne de oaie. 4) Se face de râs – Prins la închidere. 5) Oameni ai pământului. 6) Deosebit de frumos – Trăiește de pe urma copiilor. 7) Schimb de ambianță. 8) Atins de aripa vremelniciei. 9) Actor principal în filmul potopului – Acțiuni de încredere. 10) Privit la televizor – Întors la glia străbună.

      DICȚIONAR: TEA.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu