Diferențe

Careu
Diferențe
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Oameni de neatins. 2) Se dau la pui – Răspunsul depărtărilor. 3) Oameni ce fură... și mai sunt – Umblă cu capul pe sus. 4) Indică existența alternativelor – O slăbiciune pentru vânătoare. 5) Început de timiditate! – Caiet de aritmetică! – Membru inferior. 6) A trece peste nivelul cinstirii – Umplutură pentru pipă! 7) Născută prin concurs. 8) Tras pe dreapta – Vine cu pâine la masă. 9) O slăbiciune pentru pescuit – Întins în dormitor – Notă de trecere! 10) Centru de circulație – Luat la fugă.

      VERTICAL: 1) Cuprinși de ezitări la alegeri. 2) Conduc la rezultate proaste – Un om care umblă pe vârfuri. 3) A face o cerere de mână – Scapă cu mare greutate (pl.). 4) Cai de mare – Păscutul turmelor. 5) Cuvânt pus în legătură – Mai tare ca fierul – Cupa... de bun-rămas! 6) Sfârșit de frig! – A se exprima la nivel înalt. 7) O calitate care ține. 8) Cuvinte de dor – Vremea revoluției. 9) Viață de actor – Dată în scris. 10) A...prinde gustul! – Făcut pe termen lung.

      DICȚIONAR: CIL.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu