Vorbe de rezervă

Careu
Vorbe de rezervă
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Se pune la căldură. 2) O construcție gata terminată – N-a ajuns bou... 3) Mare la timp – Luat la pumni de toți boxerii – Drum pustiu! 4) Blocarea sistemului printre coșmarurile economiștilor – E chiar nebună. 5) Prinse în fapt! – Îți dau lacrimile când o despoi. 6) Coroană scuturată într-o toamnă... de roșii – A se exprima la greu. 7) O învârtită care te face să zbori – Pe aripile vântului! 8) Bucăți de piese – Trasă de urechi să prindă. 9) Ca la țară – Trăiește din învârteli cu pământul. 10) Surprinși într-o mișcare.

      VERTICAL: 1) Aflată în pas cu timpul. 2) Apusul Asiei – O întrebare la fel. 3) Plătește persanele – Moda care vine din urmă. 4) Mecanici! – Lăsate în pace! – Luat odată la arme. 5) Venitul celui ce primește (pl.) – Cap de linie! 6) O vorbă care nu schimbă nimic – Un cuvânt asemănător. 7) Scurtează vorba – Auto... mobil. 8) Fragment dintr-o deșteptare cazonă – Înapoiat la înaintare – O arătare prin palat! 9) Crengile aceluiași arbore – În stânga sus pe hartă – Atingeri fără îngeri! 10) Ăștia sigur au deprins ceva!

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu