Răstălmăciri

Careu
Răstălmăciri
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Oameni cuprinși de uitare. 2) Albul ieșit în față – Puse în cont! 3) Idee greșită în materie de credință – Un om rău crescut. 4) Luptătoare pentru același scop – Trase de urechi. 5) Floare de mină! – Crescutul la piept. 6) Pe scurt, tot ce nu s-a mai spus – Calitate în detaliu. 7) Cunoaștere inginerească – Unicat! 8) Un bărbat... cu sarcină – Surâs de la care lipsește veselia! 9) Cursul din arini! – Implicat de plăcere în activitate. 10) Uscătură printre cele vii – Puși pe picioare la țară.

      VERTICAL: 1) Trasă de frică. 2) Autor de copii – Dat pe față prin Moldova. 3) Subiect în procesul de instrucție – Marea galbenă. 4) Trage la firul ierbii – Canoe! 5) Centru de atac! – Se arată dimineața. 6) Însămânțatul cepei – A doua treaptă de sub sol. 7) Esență de ceai – Tratat cu bătaie de cap. 8) Zonă de stat – Cântec de leagăn. 9) Adunare la matcă – Puse în plic! – Stau în cort! 10) Tip de debut (pl.).

DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu