Legături

Careu
Legături
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Nu se apropie nimic de el. 2) Expresie cifrată – N-au niciun amestec. 3) Prinse în lift! – Atins la tragere. 4) Scoasă din fire de cocon – Trase de urechi. 5) Evoluat de la cele comune – Nota direcției – O măsură în mare! 6) A da semne de răceală alegându-se cu urări de noroc. 7) Cais! – Tras pe sfoară. 8) O slăbiciune pentru pescuit – În hamac! 9) Un cuvânt pentru totdeauna – Un cuvânt... cu frecvență redusă. 10) Drum printre munți – Luată ca de obicei.

      VERTICAL: 1) Săritori de felul lor – Din câmpie în pampas! 2) O floare la oglindă – Lumina norocoasă a destinului. 3) Văzute la timp! – Pus în balanță – Sărutat cu foc. 4) Adăpostul unor oameni de rasă. 5) Înflorește în ochi – Carne de cârnați! – Închise în turn! 6) Un lichid care se zaharisește. 7) Fire albastre în cartografie – Plin de viață. 8) O mărunțică printre precipitații – Vorbe de dorit. 9) Condusă spre ieșire – Serialul de luni. 10) O artă de roman.

      DICȚIONAR: AMA.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu