Ornamente

Careu
Ornamente
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Vorbe de taină încredințate în intimitate. 2) Strânsul de mână – Lacrima nopții pe obrazul dimineții. 3) Fulg de frumusețe într-o cupă florală – Scurt refren dintr-o arie păsărească. 4) Singură pe lume – Invitație la care ținem. 5) A da glas dorinței – Prinse în viraj! 6) Unitate angrenată în război – O făptură ieșită din minți. 7) Se lasă cu greutate – Floare avută în vedere. 8) Rezultat al selecției – Imbold pentru urechi cabaline. 9) Tot ca prin Ardeal – Intrate în haos! – Ofertă de drag. 10) Lunga timpului cărare.

      VERTICAL: 1) Un fel de încăpere. 2) Ouă ca podoabă... din povești! – Pus în vedere. 3) Notă de bună purtare. 4) Apăsate la oprire – Cuprinsul legii! 5) Cap de linie! – O rădăcină numai bună de murat. 6) Calificări părintești pentru faptele micilor năzdrăvani – Adunat la matcă. 7) Nucleu de neon! – Mulțimea celor prinși în vechi confruntări. 8) Esență de preț – Schimb de atmosferă – Cuvânt de la care se iau oamenii. 9) Rezultatul împărțirii la masă – Marcat de timp pe față. 10) O situație de abandon.

      DICȚIONAR: CIP, TĂT, OVE.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu