Simple indicii

Careu
Simple indicii
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Ia note bune pentru lucrările sale. 2) Un moment din agenda Fortunei – Arătat la distanță (pop.). 3) Ieșit în față, ne trage în piept – Unul care are mult de tras. 4) Ne pun noduri în gât – Esență de carpen! 5) Prinse în cuie! – Cameră la centrul de circulație. 6) Cursul de geografie – Fata de la geam! 7) Primul punct pe ordinea de zi – E ca soarele de bucurie. 8) Începutul nopții! – Unchiul din America – Tare la culoare. 9) Activitate de presă – Centrul cercului! 10) Asigurați la rău.

      VERTICAL: 1) Născută între cei ce vor același lucru. 2) Vorbe de dor – Săgeată înaripată trimisă la vânătoare. 3) Aflată la o punere în balanță – Carte de ortografie! – Indicatorul unei poziții superioare. 4) Una și alta scoase din poză! – Indicator de trecere – Sfera atracției feminine. 5) Element de figurație în filmul transhumanței (dim.) – Vorbe adresate de cei ce-ți vor binele. 6) O femeie de credință pentru cei vechi – Încheiere în cruce. 7) Conform planului – Parte de motto! 8) E pe de-a-ntregul (reg.) – Cetatea pașilor pierduți. 9) Trăiesc din învârteli cu pământul – Vin mai târziu. 10) Luate la întrebări.

      DICȚIONAR: SAM, TĂT.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu