Exemple

Careu
Exemple
      Folosiți tastele cu săgeți pentru navigarea în careu și înscrierea literelor în casete. Pentru a scrie cu literă mare, activați funcția Caps Lock.
     Dacă v-ați încurcat, apăsați tasta F2 și în căsuță va apărea litera corectă. Puteți vedea chiar și întreaga rezolvare dacă apăsați butonul de mai jos, dar care ar mai fi plăcerea jocului?
      Mult succes!


      ORIZONTAL: 1) Rămas în afara științei. 2) Intrare în apărare (pl.) – Preț mediu! 3) O slăbiciune pentru pescuit – Termen la care se încheie o căsnicie – Ascunși de ele. 4) Altfel de apropiere. 5) Nota direcției – Colivia cu sticleți. 6) Niște stânjeni de grădină – Primul acuzat de fratricid (bibl.). 7) Pusă în discuție – Suport de vis. 8) Alesul fatalității – Personal la ieșirea din tunel! 9) Note bombastice dintr-un concert furtunos – Aproape nouă. 10) Perioade afectate geologiei – Trecută pe față.

      VERTICAL: 1) Indicator de bună creștere. 2) Punere în vedere – Urâtul care nu se mai termină! 3) A duce greul – Incapabile de afecțiune. 4) Miez de nucă! – O bătaie pentru pământ. 5) Golul din arta plastică (pl.) – Stradă scurtă. 6) Tablă de materii (pl.) – Preparate de tabac. 7) A doua treaptă de la sol – Supus cu credință unui regim sever. 8) Esență canadiană – Primul cuvânt. 9) Cele ce adună voturile – Ieșit din logică. 10) Esență de ceai – A trece la un nivel superior.

      DICȚIONAR: CAIN.
DSM
Top

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu