luni, 29 decembrie 2014

Joc enigmistic 54

Vai, ce frig!
(Triverb: 6,2,4)


8 comentarii:

 1. "degera în tren" ooooooo, asa de rau este?! In trenurile noastre conditiile sunt excelente, însa preturile atât de piperate ca ... trenurile ramân goale! Tot mai multe curse de autocar fac concurenta transporturilor pe cale ferata si gasesc ca e bine asa! Sa pretinzi 60 euro pentru un bilet de tren la clasa a doua cu timp de deplasare de peste 2 ore, pentru o distanta rutiera de 170 km pe care îi poti parcurge cu automobilul în 2 ore si consum de benzina de 20 euro! Când ai familie, nici nu mai stai pe gânduri, stii exact ce sa alegi!
  ☺ Iarna abia a început. Sper sa avem cât mai multe motive sa ne bucuram :)
  Un sfârsit de an cât mai placut!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De ani buni nu mai știu cum se circulă cu trenul, dar îmi amintesc de "vremurile bune", când trenul mergea și cu ușa deschisă, cu zăpadă pe culoar, cu geamurile pline de flori de gheață.
   Și aici prețurile sunt mai piperate la tren și mă îndoiesc că sunt condiții de călătorie la fel de bune ca-n Germania. CFR-ul a fost o vacă de muls pentru toți șmecherii de după '90.
   Da, iarna a început în forță, cel puțin la noi. Suntem plecați de acasă, multe drumuri sunt blocate, "potop e-napoi și-nainte", ca-ntr-un decembre bacovian.
   În afară de asta, evident că există multe motive de bucurie. Zile pline de pace și bucurie în acest sfârșit de an! ☃ ☃ ☃

   Ștergere
 2. Iti urez un an 2015 cu multe ...jocuri enigmistice!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc. Îți doresc un an nou fericit, cu sănătate, bucurii și realizări!

   Ștergere
 3. Răspunsuri
  1. ☆ º ♥ `•.¸.•´ ♥ º ☆ La mulţi ani! ☆ º ♥ `•.¸.•´ ♥ º ☆

   Ștergere
 4. Iţi doresc Un An Nou Fericit, cu sănătate, bucurii şi tot ce îţi doreşti să se îndeplinească !
  La Multi Ani !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sănătate, noroc și fericire! Un An Nou cu împliniri!
   La mulți ani! ❄❄☃

   Ștergere